Wie ben ik?

Ik ben Herbert Morren. Mijn missie is om jou completer te maken door de persoon die jij bent naar de voorgrond te brengen. Vaak zijn er goede redenen in je verleden waardoor je ware ik naar de achtergrond is verdrongen en je daardoor problemen ervaart. Samen zullen we de oorzaak daarvan verkennen, en bied ik handvatten aan, afgestemd op jouw kwaliteiten om dit te doorbreken.


Oorspronkelijk ben ik opgeleid als maatschappelijk werker. Daarna specialiseerde ik mij als relatie- en (gezins)therapeut aan het Kempler Instituut Nederland. Ik heb veel trainingen afgerond, waaronder een eenjarige cursus over Trauma & Hechting. 


Ik heb jaren ervaring in het begeleiden en ondersteunen van gezinnen met opvoedproblemen, (vecht)scheidingen en trauma. Ik zie de effecten hiervan op de relaties tussen ouders en kinderen, en heb geleerd wat nodig is om deze moeilijke situaties in goede banen te leiden. 


Ik heb gezien hoe helpend het is als iemand met kennis van zaken meekijkt en kan aansturen, waardoor er nieuw perspectief ontstaat in jouw situatie, relatie of gezin.

Kernwoorden die mijn werkwijze typeren zijn: persoonlijk, eerlijk, doortastend & begripvol

 

Voor meer info mag u altijd contact met me opnemen.
 

© 2018 Verder Therapie