WERKWIJZE VERDER THERAPIE

Verder Therapie onderzoekt in een persoonlijk gesprek met jou als cliënt het achterliggende patroon waardoor je vastloopt. Dit zijn vaak relationele patronen. Je wordt agressief door een opmerking van een ander, ervaart een burn-out doordat je het moeilijk vindt je grenzen aan te geven richting je veeleisende baas of je loopt vast omdat je partner vraagt wat je voelt en je dit niet kunt verwoorden.

 

De stress van deze problemen kan lichamelijke klachten veroorzaken zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, eczeem, druk op je borst of misschien zelfs een paniekaanval. Of je blijft maar piekeren over je gezin, je financiële situatie of je omstandigheden.


Verder Therapie gaat ervan uit dat het ontwikkelen van een gezonde balans in hoe je omgaat met jezelf en anderen je helpt om grip te krijgen op je situatie. In moeilijke situaties ben je vaak niet meer in staat om helder te zien waar je staat of wat je kunt doen. Dan heb je ondersteuning nodig.

 

Samen bespreken we de manier waarop jij omgaat met je situatie en wat daarin wel en niet werkt. Daarin zal ik persoonlijk, eerlijk en betrokken met je omgaan.
 

Als je relatie- of gezinstherapie volgt zal ik je helpen om zelf met je partner of gezin aan de slag te gaan. Hierbij leer je de kwaliteiten die je hebt inzetten om je relatie te verbeteren. Ik begeleid je daar waar je vastloopt.

Ook voor de volgende klachten kun je contact opnemen, waarbij we de achterliggende oorzaak samen onderzoeken:
- stress

- spanningsklachten

- stemmingswisselingen

- burn-out
- angsten
- trauma

- rouw
- scheiding
- agressie

- identiteitsproblemen
- opvoedproblemen/gezinsproblematiek
- relatieproblemen
- somatische klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak

 

Verder Therapie is werkzaam in de regio: Elburg, 't Harde, Nunspeet, Oldebroek, Oosterwolde, Wezep, Kampen, Dronten, Epe & omstreken.
 

© 2018 Verder Therapie